Utmelding


Ghostery Enterprise hjelper deg med å forstå hvordan selskaper samler inn og bruker din data til å målsette annonsene til deg, men gir deg muligheten til å melde deg ut hvis du så ønsker. Når du melder deg ut av et selskap gjennomet Ghostery Enterprises nettsted, sender Ghostery Enterprise en melding til det selskapets servere. Denne meldingen ber om at en utmeldings-cookie skal returneres fra serverne og lagret på din datamaskin form av en nettleser-cookie. Nettleser-cookie

De fleste nettlesere lar deg se innholdet av cookies som du har lagret på din datamaskin. Dette gir deg mulighetentil selv å sjekke tilstedeværelsen av utmeldings-cookies. F.eks., her er det som Firefox viser for Dobbeltklikks utmeldings-cookies:


 

søk etter det selskapet du er på jakt etter og klikk på firmanavnet. Hvis det selskapet tilbyr en utmelding, da vil du se informasjon om utmeldings-cookie under delen 'Utmeldingav'-delen. go to this page, search for the company you are looking for, and click on its name. If that company provides an opt out, then you'll see the opt-out cookie information under the 'Opt-out cookies' section.

Det er viktig være klar over at cookies ikke deles på tvers av nettleserne. Internet Explorer og Firefox, f.eks., lagrer hver cookie på forskjellige steder and kan ikke nå hverandres cookies. Hvis du melder deg ut av sporfølging ved bedriftenes ABC i Internet Explorer, har du IKKE meldt deg ut av sporfølging av bedriftenes ABC i Firefox. Du må gjenta prosessen i Firefox for å melde deg ut av begge nettleserne.